Mentální výkonnost člověka
40
post-template-default,single,single-post,postid-40,single-format-video,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Mentální výkonnost člověka

Mozek je ústředním orgánem všeho, co se v těle děje. Co můžeme udělat proto, aby naše mentální výkonnost dosahovala co nejlepší úrovně nyní i v budoucnu? Jak svůj mozek chránit a jak ho ovlivňuje strava? Čím podpořit růst nervových buněk a jejich spojení? Nejen na tyto otázky najdete odpověď v přednášce MUDr. Igora Bukovského na téma: „Mentální zdraví člověka“. MUDr. Igor Bukovský působí v Ambulancii klinickej výživy v Bratislavě na Slovensku. V roce 2013 byl hostem ve společenském centru Bethany v Praze.

MUDr. Igor Bukovský, PhD. (* 27. 8. 1966, Martin) je slovenský lékař. Titul PhD. získal na Fyziologickém ústavu LF UK za výzkum včasných stádií aterosklerózy. V současnosti se věnuje hlavně otázkám výživy a trendům v oblasti zdraví a životosprávy.

Tags: